Fløjstrup Skov

Booking af skove flyttes til ny portal pr. 1. jan 2016


Pr. 1. december 2015 er det ikke længere muligt at booke skove og strande gennem Frilftslivaarhus.dk. Vi har lavet en ny ansøgningsplatform: www.brugaarhus.dk  
Ansøgningsplatformen skal anvendes, når du skal ansøge om at bruge parker, skove og naturarealer i Aarhus Kommune. Den nye ansøgningsplatform kan anvendes pr. 1. januar 2016.
  

Hvis du skal afholde et arrangement i starten af det nye år bedes du sende en mail til byensanvendelse@aarhus.dk. Hvis dit arrangement skal afholdes efter d. 11. januar skal du bruge den nye ansøgningsplatform: www.brugaarhus.dk

Smukt placeret langs kysten ligger Fløjstrup Skov, der ofte summer af fysiske aktiviteter som løb, vandreture, ridning og mountainbikekørsel.

Fløjstrup Skov ligger i forlængelse af Marselisborg Skovene og dækker et areal på 220 hektar. Skoven består af varieret løvskov med fugtige moser og lavninger. Fløjstrup Skov er rig på både planter og dyr. Der er mange gode stier i skoven, som blandt andet bliver brugt til vandreture, motionsløb, rideture og mountainbikekørsel. Der er tre bålpladser i skoven, der alle ligger tæt ved vandet.

Praktiske oplysninger:
Der er gode parkeringsmuligheder i skoven, hvor der er tre parkeringspladser. I den sydlige del af skoven, tæt ved vandet, er der et toilet og en badebro.
Hvis du ønsker at benytte dig af én af de tre bålpladser, kan de bookes inden brug. Der er mulighed for hestebadning hele året ved Hophavesporet. Ridning på stranden er tilladt i vinterhalvåret.

Nærmeste adresse:
Bispelundvej 115, 8330 Beder
 

 

 Fløjstrup Skov kan ikke bookes.